søndag 17. oktober 2010

toilldag

I går var det toilldag i Trondheim det vil si at butikkene i sentrum har salg på en del varer. Da Anne spurte om jeg ville være med til byen en tur var det jo klart jeg sa ja. Jeg burde jo tross alt hatt svart belte i shopping :p Startet runden for meg selv på Zentrum mote hvor jeg fant en fin bukse til mormor, deretter møtte jeg Anne. Skoene jeg hadde på meg da jeg kom til byen var lekk så da disse skoene var til 149,- byttet jeg raskt!

Jeg fikk også dama i kassen til å skanne dem slik at jeg slapp å ta dem av igjen :p De var veldig gode! Innimellom all gåingen blant butikker og en HEL haug av mennesker fant vi t bord på en av jordbærpikenes kafe. Herlig å sitte ned litt, da man kan bli noe stresset av folkmengden og kaoset som salg i byen lager!


Veldig godt. Fangsten fra dagen ble da fem topper/cardigans fra gina tricot, en kjole, bukse til mormor, smykke og øredobber til mamma, sko så klart og en T-skjorte til Bernt :) Fornøyd med fangsten til en billig BILLIG penge!
Etter shoppingrunden med Anne dro jeg og Bernt til Elixia for en liten styrkeøkt. Er evigheter siden jeg har trent noen annen styrke enn power timene jeg har så gangsperren merket jeg godt i dag når jeg hadde timer. Herlig er det!


Da treningsøkta var over var jeg en tur hos ei jeg gikk på folkehøyskole med, vi og ei til så film og hadde det koseligt :)
Før mamma reiste hjem laget jeg enda et armbånd til henne, da hun ville ha et som matchet en av kjolene sine. Ble ganske så fornøyd med det!

Legger også et bilde med av meg og min fantastisk flotte og snille mamma når vi var en tur på Egon sammen med

Bernt som elsker å gjøre seg til på bilder :p

2 kommentarer:

  1. Fine skoan! Fann itj nå på toilldag æ, fikk fnatt av alt folket!!

    Gler mæ t juleverksted!

    SvarSlett
  2. ja så masse folk kan jo kem så helst få fnatt av! va mange ganger me snudde i butikkdørene :p
    Juleverksted blir bra, men fyst e d jo bursdagsfeiring =D

    SvarSlett