lørdag 9. oktober 2010

Nå har jeg testet periodisk faste i 5 dager. Første uken er mye tilvenning, da jeg ikke er vandt med å spise så mye mat og heller ikke den type sammensetning av maten. De første dagene var ganske tunge, var veldig sulten før jeg kunne starte å spise. Tok meg da gjerne en eller to kopper te før mat, tror ikke det har noe å si på dietten. I dag har jeg spisedag det vil si at jeg kan spise litt annerledes enn de andre dagene, men er lurt å ikke "skeie" ut for mye. Frokosten var etter dietten slik som dette:
VEEEEEEEEELDIG GODT!
Middagen var ikke etter dietten og jeg merka at magen reagerte på at det var annerledes mat. Ikke på den måten at jeg ble dårlig, men du merker at magen jobber annerledes. Har også etter disse fem dagene på dietten merka at  søtsuget gradvis har gått ned. HERLIG og det bare etter en uke! Har jo prøvd å kutte ut alt tidligere også men da har det ikke fungert så bra på søtsuget. Så for min del viser det seg at å spise mer å enda mer riktig er det rette å gjøre. Så dette skal jeg fortsette på. Det er sagt at man skal følge dietten 6-8 uker, men at man da trenger en uke pause. Har du hørt noe annet?

Egentlig er det ikke så vanskelig å legge om kostholdet til måltider som dette, da jeg er veldig glad i frukt og grønnsaker. Mitt problem er at jeg ikke er vandt til å spise så mye mat. Så jeg tilvenner meg det :)
Prøver du noe nytt?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar