fredag 8. januar 2010

uka som gikk

Et lite tilbakeblikk på uken som gikk:

Mandag: Jeg kom tilbake til Trondheim 06.30 etter 12 timer på buss, trøtt og sliten bars det rett til sengs for et par timers søvn. På kvelden hadde jeg årets første Elixia Power time på Teglgården, supert å være instruktør for en så treningsvillig gjeng!

Tirsdag: Opp kl.05.00 for å kle seg godt og deretter tusle bort til Elixia Lade for å ha xycling og core kl.06.30. Utrolig hvor mange som er tidlig oppe og klare for en treningsøkt før selve dagen trør til! På kvelden var min første motivator vakt i 2010. Elsker at jobben min består i å motivere andre til å trene og å ha det kjekt på trening! Kommer i kontakt med så mange kjekke mennesker.

Onsdag: Jeg skrudde opp en panelovn i stua helt alene, med hjelp av drillen jeg fikk til jul så klart da! Ja jeg ønsket meg drill til jul og fikk det! Men så fikk jeg da ganske raskt bruk for den også! Kvelden gikk med til min andre vakt som motivator. Super dag på jobb denne dagen også, fikk også prøve meg på å være instruktør på en cardio express time, med utøvere som ga maks!

Torsdag: Første fridag etter at jeg kom til Trondheim igjen. Møtte noen venner på kafe og fikk sladret litt om julen og alt som hadde skjedd siden sist. Fikk også planlagt helgen, den kommer til å bli helt super med supre folk! Resten av dagen gikk med på å ordne ting til mandagens skolestart få på plass skoleplaner og rydde litt rundt her.

Fredag: Fikk fikset vaskemaskinen som bare ikke ville tappe ut vannet. hvem sier at kvinner ikke klarer alt om de bare prøver og vil!?! Fikk også shoppa litt på salg med Astri! Supert å se henne igjen etter ferien! ellers ble det øving på nytt Power program som forhåpentligvis er på plass til søndagens time!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar