onsdag 20. januar 2010

trøtt ja.... :p

I morges var det som vanlig opp for å ta bussen til skolen. Gikk ned til bussholdeplassen og når bussen kom strakk jeg ut hånda for at den skulle stoppe. Da jeg kom inn på bussen syntes jeg det var veldig lite folk til å være den bussen jeg tar (den er så si alltid stappa!), det var også et overtall av "voksne" mennesker på bussen. Syntes det var noe merkelig, enda merkeligere var det at nesten ingen gikk på bussen. Da vi plutesli kjørte forbi ei i klassen min, gikk det opp for meg: jeg var på FEIL buss! heldigvis kom jeg meg raskt av bussen og fikk gått ned til et annet buss stopp. Jeg rakk skolen så vidt det var :P Sånn kan det gå når man er trøtt, så fra nå av skal jeg være ekstra oppmerksom på hva som står på bussen.

Ellers denne uka har jeg vært kjempe flink til å sitte på skolen og lese før jeg har gått på jobb. Både søndag og mandag hadde jeg timer på ELixia, med helt greit oppmøte. Mandag var jeg også og fikk masasje på AXIS som ligger på Elixia Teglgården, da dette var vår julegave fra jobben. Axis bør prøves dersom du allerede ikke har vært der en tur!
Nå er det snart tid for jobb igjen som motivator, samme vakt som i går. Jeg bare stortrives og synes det er så kjekt å glede meg til å gå på jobb! Det er så mange kjekke folk der.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar