søndag 10. januar 2010

mens mange andre kanskje tilbringer sine søndager hjemme på sofaen, er jeg på treningssenteret og jobber =D hadde i dag min første xycling 40 min time i 2010 etterfulgt av en power 45 min time, det var så og si fulle saler noe som jeg liker VELDIG godt! det gir meg som instruktør en hel haug energi, timene bare flyr av gårde og det er først og fremst MORSOMT! Det så ut som at alle ga det de kunne og da er det fantastisk å være foran som instruktør. Jeg håper trenden fortsetter videre på søndagstimene (og alle de andre timene selvsagt)!

for dere som lurer på hva xycling og power er les under eller ta en tur innom www.elixia.no og sjekk ut hva vu har å tilby:
xycling er rett og slett sykling inne i sal, hvor man får trent kondisjon
power er dynamisk styrketrening i sal, med mange repetisjoner, ved hjelp av stepkasse, stang med vekter på og manualer. Fantastisk kombinasjon disse to timene, hvem vil da vel ikke ha både kondisjon og litt styrke?
Det viktige når man er med på timer man ikke har prøvd før er at man ikke gir opp selv om man ikke får til alt første gang, det kommer etter hvert! Oppfordrer også alle til å prøve ulik saltrening, gi det en sjanse ;) Husk at ALLE har vært nybegynnere innen dette en gang!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar