mandag 11. januar 2010

I dag var det første skoledag etter juleferien, hadde kun en time så skoledagen var ganske å raskt over. egentlig litt greitå komme i gang igjen! Handlet også inn resten av skolebøkene (kjøpte den ene før juleferien i tror om at jeg skulle få tid til å lese en del i jula), utrolig hvor dyrt det skal være med pensumbøker som man bare bruker i noen få måneder. Den ene boka kostet over 700 kroner! Totalt ble det vel rundt 2500,- for 4 pensum bøker..... Godt man får stipend :p Så nå er det bare å ta fatt på lesingen. Jeg skal dette halvåret prøve å bli MYE flinkere til å lese jevnt hele semesteret ikke nilese siste måneden =)
Jeg synes også noen av pensum bøkene mine er interessante så jeg har bestemt meg for ikke å selge dem videre. Dessuten kan jeg jo få bruk for dem når jeg skal skrive bachelor oppgave!?!

Ellers har jeg også i dag hatt Power time på Elixia. Ikke like mange folk i dag som i går, men bra oppmøte likevel! Etterpå ble jeg med på en super kjekk step time! Jeg er ikke av dem som til vanlig går på step, men dette var da kjekt! Og så fikk jeg det sånn ca til etter hvert, fantastisk når man får følelsen av mestring!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar